Loading...
Palvelut 2018-02-08T10:24:32+00:00

RESEPTIMME MAHTAVIEN RATKAISUJEN LOIHTIMISEEN ON YKSINKERTAINEN – YHDISTÄMME TYYLIKKÄÄT SEKÄ SELKEÄT KÄYTTÖLIITTYMÄT JA KORKEALUOKKAISET TAUSTAJÄRJESTELMÄT.

Avullamme saavutat digitaalisen etulyöntiaseman. Luomme palveluidemme avulla lisäarvoa, josta asiakkaamme hyötyvät. Etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia ratkaisuja ja uusia tapoja tehdä asioita tehokkaammin ja paremmin. Haluamme olla nimemme mukaisesti asiakkaillemme aito kumppani.

Työskentelyprosessimme

IDEOINTI

SUUNNITTELU

TOTEUTUS

JATKOKEHITYS

VERKKOSIVUT

Verkkosivutarpeet voivat olla hyvinkin erilaisia. Osalle on tärkeää selkeä ja nopea informaation välittäminen, kun toisen liiketoiminnalle on olennaista saada verkkosivuilta mahdollisimman paljon potentiaalisia asiakaskontakteja.

Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme muuttuvat tarpeet ja tuottamaan näitä vastaavat ratkaisut laadukkaasti sekä luotettavasti. Räätälöidyillä ratkaisuillamme toimitamme asiakkaan tarpeeseen vastaavat verkkosivut. Ratkaisumme mahdollistavat luonnollisesti verkkosivujen ja verkkomarkkinoinnin jatkuvan kehityksen.  

Tuotamme verkkosivut avaimet käteen -periaatteella – aina projektin määrittelystä graafiseen suunnitteluun, palvelun käyttöönottoon sekä käyttökoulutukseen asti. Lisäksi tarjoamme sivuille erityyppisiä ylläpitokokonaisuuksia.


Verkkosivupalvelumme:

Suunnittelu
Ulkoasut
Toiminnallisuudet
Tekninen toteutus
Rajapinnat
Optimointi
Jatkokehitys
Ylläpito

VERKKOKAUPAT

Tärkeitä ominaisuuksia onnistuneissa verkkokaupparatkaisuissa ovat mm. monipuoliset integraatiomahdollisuudet, räätälöitävät ominaisuudet, selkeä käyttöliittymä sekä mahdollisuus jatkuvaan kehitykseen.

Huippulaadukkaat tekniset ratkaisut ja tietotaito mahdollistavat verkkoliiketoiminnan realisoinnin. Lukuisien projektien tuoma kokemus on mahdollistanut kehityksemme alan huippuosaajaksi.

Toteutamme kuluttajatuotteiden tai yritystuotteiden responsiiviset verkkokaupat asiakkaan tarpeiden mukaan. Anna verkkokauppa-asiasi meille osaaviin ja luotettaviin käsiin.

Tuotamme verkkokaupat avaimet käteen -periaatteella – aina sparrauksesta graafiseen suunnitteluun, palvelun käyttöönottoon sekä käyttökoulutukseen asti. Lisäksi tarjoamme kaupoille erityyppisiä ylläpitokokonaisuuksia.


Verkkokauppapalvelumme:

Suunnittelu
Ulkoasut
Toiminnallisuudet
Tekninen toteutus
Rajapinnat
Optimointi
Jatkokehitys
Ylläpito

OHJELMISTOKEHITYS

Onko sinulla idea verkko- tai mobiilisovelluksesta, mutta oma aika tai osaaminen sen toteuttamiseksi ei riitä? Autamme sinua löytämään palvelukonsepteja ja ratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa yrityksellesi ja sen sidosryhmille.

Lähtökohta sovelluksen suunnittelulle on sen käyttäjäkunnan tarpeet. Ensimmäiseksi on hyvä määritellä sovelluksen yleisimmät ja tärkeimmät käyttötapaukset ja ominaisuudet sekä suunnitella sovelluksen käyttöliittymä vastaamaan niihin mahdollisimman hyvin. Tämä siis käytännössä tarkoittaa sitä, että käyttöliittymä tukee sovelluksen sujuvaa käyttöä ja täten luo myös lujan sidoksen sovelluksen sekä käyttäjien välille.

Usein heti alkuvaiheessa tehdään ensin prototyyppi, joka testataan kohderyhmällä, ja saadun palautteen perusteella tehdään varsinainen tuotantoversio. Joskus tässä vaiheessa voidaan jopa peruuttaa koko projekti, mikäli kohderyhmän palaute ei vastaa alkuperäistä ideaa. Tämä estää asiakastamme tekemästä harhainvestointia.

Sovelluksen käyttöliittymän suunnittelu tehdään asiakkaan visuaalisen ohjeistuksen, brändin ja toiveiden mukaisesti. Hyvä visuaalinen ilme tukee palvelun helppokäyttöisyyttä ja käyttökokemusta js näin ollen saa käyttäjät sitoutumaan palveluun.


Ohjelmistokehityspalvelumme:

Suunnittelu
Tekninen toteutus
Sparraus
Jatkokehitys
Ylläpito

YLLÄPITO

Ylläpitopalvelun avulla varmistat sivustosi, verkkokauppasi tai verkkopalvelusi ajantasaisuuden, laadun ja tietoturvan.

Suunnittelemme ylläpitopalvelun asiakkaan kanssa yhdessä ja asiakkaan omien tarpeiden mukaisesti. Vaikka verkkosivut, verkkokauppa tai verkkopalvelu olisivat kuinka laadukkaasti rakennetut, niin vaativat ne ohjelmistopäivityksiä, tietokantaoptimointia, turvallisuustarkastuksia ja jatkuvaa pientä korjailua, jotta ne toimivat luotettavasti ja turvallisesti. Haluttaessa tarjoamme myös teknisen alustan kokonaisuudelle.


Ylläpitopalvelumme

Verkkosivujen ylläpito 
Verkkokauppojen ylläpito 
Verkkosovellusten ylläpito 

Harkitsetko projektia? Keskustellaan siitä yhdessä!

Moi! Meidän yritys on

ja me pidämme teidän töistänne. Etsimme parhaillaan toteuttajaa seuraavaan
Verkkosivu
  • Verkkosivu
  • Verkkokauppa
  • Mobiilisovellus
  • Järjestelmä
  • Kehitys
projektiin. Olen
Aina
  • Aina
  • Klo 8-12
  • Klo 12-16
  • Klo 16-20
tavoitettavissa ja minut saa parhaiten kiinni
Sähköpostilla


Terveisin,