Lorem Ipsum is simply
Sovitaanko puhelu tai tapaaminen? Ota yhteyttä

Ulcona

Ulcona Oy haluaa olla erottuva ulkomainonnan edelläkävijä. Yritys hakee aktiivisesti uusia, entistä tehokkaampia mainosratkaisuja ja se on innovatiivinen, kilpailukykyisistä ja luovista ratkaisuista tunnettu yritys.

Loimme dynaamisen, moniulotteisen ja täysin uniikin räätälöidyn verkkopalvelun mediamyyntiin. Palvelussa onnistuu eri tyyppisten medioiden ostaminen joko yksittäisinä tuotteina tai paketeissa. Lisäksi myyntihenkilöstö pystyy luomaan tarjouksen asiakkaille palvelussa. Loimme myös mediamyynnin kumppaneille toiminnallisuudet, jolloin nämä pystyvät tuomaan omat tuotteensa helposti verkkokauppaan myyntiin ja seurata niiden myyntiä. Toteutimme Ulconalle mediamyynnin verkkokaupan täysin kustomoituna kokonaisuutena sisältäen mm. mainospaikkojen varaus- ja tilausominaisuudet, digitaalisten pintojen sekä pakettituotteiden hallinnan, chat-työkalun myyjän ja asiakkaan välille sekä useita muita myyntiä helpottavia ominaisuuksia.

Voit tutustua sivustoon
täällä

Ulcona

Projekti mielessä? Me haluamme auttaa!

Oli sitten tarpeesi pieni tai suuri, niin uskomme pystyvämme auttamaan sinua luomalla visuaalisesti toimivia ja tuottavia kokonaisuuksia.