Lorem Ipsum is simply
Sovitaanko puhelu tai tapaaminen? Ota yhteyttä

Gfis

The Global Forest Information Service (GFIS) on metsiin liittyvien instituutioiden yhteisö, jonka tavoitteena on yhdistää palveluntarjoajat maailmanlaajuisesti jakamalla metsään liittyvät tiedot yhdessä palvelussa. GFIS edistää metsätiedon ja -tietämyksen levittämistä ja jakamista maailmanlaajuisen yhteisön kesken kehittämällä yhteisiä tiedon välittämisen standardeja sekä kehittämällä tiedon toimittajien ja käyttäjien välisiä kumppanuuksia.

Vanha verkkopalvelu oli toimiva, mutta palvelu haluttiin uudistaa sekä käyttöliittymältään että tekniikaltaan ja palveluun haluttiin luoda uusia toiminnallisuuksia. Räätälöimme sivuston hallintaa varten pääkäyttäjän hallintapaneelin, jonne luotiin useita tiedonhallintaa helpottavia toiminnallisuuksia. Sivustolle poimitaan uutta informaatiota RSS-syötteiden kautta automaattisesti. Käyttöönoton yhteydessä muunsimme myös vanhassa palvelussa olleen tiedon uuteen järjestelmään ja verkkopalvelu pitää sisällään kymmeniätuhansia metsäaiheisia artikkeleita ympäri maailman.

Voit tutustua sivustoon
täällä

Gfis

Projekti mielessä? Me haluamme auttaa!

Oli sitten tarpeesi pieni tai suuri, niin uskomme pystyvämme auttamaan sinua luomalla visuaalisesti toimivia ja tuottavia kokonaisuuksia.